• Raportti ystävänpäivän Rally-toko kisoista

  Rallytokokisat 14.2.16 AVO palkitut

  Rallytokokisat 14.2.16 AVO palkitut  Erityiskiitokset Maija Kirvekselle, joka hoiti kisojen koordinoinnin ja Minna Palviaiselle joka hoiti ilmoittautumiset. Kiitämme myös Mustia & Mirriä tuesta ja Koirahieroja Karvamasua lahjakortteista.

  Kisat pidettiin Veikkolassa, Piskipajan koirahallisssa. Osallistujat tulivat B-puolelta sisään ja heitä oli vastassa ilmoittautuminen ja upea buffet kaikkine herkkuineen. Tilaa oli koirien häkeille, lämmittelylle ja jutustelulle.Kehään mentiin B-puolelta ja sinne myös poistuttiin. A-puolella oli itse kehä ja pisteidenlasku oli sijoitettu keittiöön. Porukkaa töissä oli 10 henkeä. Päivästä tuli pitkä kun työt aloitettiin klo 7 aamulla ja kotiin päästiin siivouksen jälkeen klo 16.30.

  Tuomarina toimii Hannele Pirttimaa ja koetoimitsijana toimi Minna Forsell.

  Koe oli luokille AVO ja ALO. Yhteensä koirakkoja päivän aikana oli 55m AVO-luokassa 15 koirakkoa ja ALO-luokassa 40-koirakkoa.

  Taso oli korkea. AVO luokassa kolme koirakkoa sai RTK2 ja voittajakoirakko sai pisteitä 99, muista sijoista taisteli kolme koirakkoa pisteillä 94.

  1. Carita Nurminen ja Labradorinnoutaja Hardrock Steal Away, 99 pistettä

  2. Nadja Böckerman ja Bordercollie Cabaraoo Magma Flow, 94 pistettä, aika 2.04.81

  3. Terhi Aho ja Kultainennoutaja Hippair Thunderjet, 94 pistettä, aika 2.24.08

  ALO luokassa 7 koirakkoa sai RTK1 ja voittaja tuli pisteillä 99, ja loput sijoitukset tulivat pisteillä 98. 1. Hanna Salovuori ja Lagotto Romagnolo Budoar Bohemia, 99 pistettä

  2. Nina Manner ja Bordercollie Tending Hotspor, 98 pistettä, aika 1.16.39

  3. Kirsi Auranen ja Pitkäkarvainen collie Purple Pearl´s keen meneur, 98 pistettä, aika 1.35.49

  Päivä meni enemmän kuin loistavasti 🙂 Kiitos vielä kaikille osallistujille ja työntekijöille onnistuneesta kisapäivästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *