Yhdistys

ETELÄRANNIKON TASSUTIIMI RY

Yhdistyksemme nimi on Etelärannikon Tassutiimi ry ja kotipaikka Kirkkonummi. Yhdistyksen nimen epävirallinen lyhenne on ERTTI.
Etelärannikon Tassutiimi on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton taloudellista voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja edistää koiraharrastusta ja koiraurheilua sekä edistää koiraharrastukseen ja -urheiluun liittyvää nuorisotoimintaa. Yhdistyksellämme on kenttä Kirkkonummen Masalassa. 

Yhdistyksessämme harrastetaan mm. agilityä, tokoa, rally-tokoa ja satunnaisesti myös muita lajeja.

Olemme seuraavien yhdistysten jäseniä:
Kennelliitto
Uudenmaan kennelpiiri Ry
Suomen Agilityliitto
Nose Work Finland ry


JÄSENEKSI HAKEMINEN

Etelärannikon Tassutiimi ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Sivuillamme olevalla jäsenhakemuslomakkeella voi ilmoittaa omat tietonsa Etelärannikon Tassutiimin jäseneksi liittymistä varten. Kaikki tarpeelliset kohdat kannattaa täyttää huolellisesti.


JÄSENMAKSU

  • Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 10€
  • Jäsenmaksu on 25€
  • Perhejäsenen jäsenmaksu on 10€
  • Nuorisojäsenen (alle 18v) jäsenmaksu on 10€

JÄSENEKSI HYVÄKSYMINEN

Sivuillamme olevalla hakemuskaavakkeella samalla kertaa jäseneksi hakevien jäsenmaksut ja liittymismaksut maksetaan yhdellä maksukerralla, yhtä viitenumeroa käyttäen.

Jäseneksi hyväksyminen ilmoitetaan jokaiselle hakemuksen lähettäneelle sähköpostitse. Maksut maksetaan vasta, kun ilmoitus jäseneksi hyväksymisestä on saapunut ja mukana on yksilöity viitenumero liittymismaksun ja jäsenmaksun/maksujen maksamiseen.

Jäsenyys ei tarkoita, että välttämättä heti löytyy myös treenipaikka.